Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou sanoo, että heillä on varaa menettää puolustaja Eric Dier, joka on tiettävästi lähellä siirtoa Bayern Müncheniin.

Dier, 29, on aiemmin lukeutunut Spursin luottopelaajiin, mutta hän on jäänyt tällä kaudella pieneen rooliin Postecogloun saavuttua seuraan. Englannin maajoukkuepelaaja on päässyt kentälle vain neljässä ottelussa.

Tottenhamin ja Dierin sopimus on päättymässä ensi kesänä, ja alun perin uutisoitiin, että hän jättää todennäköisesti seuran vasta tuolloin. Perjantaina useat lähteet kuitenkin kertoivat, että Dier on päässyt henkilökohtaisista ehdoista sopuun Bayernin kanssa, joka haluaa hänet jo nyt.

Postecogloulta kysyttiin, onko Tottenhamilla varaa menettää Dier tässä kuussa, kun Ben Davies loukkaantui perjantaina FA Cupin ottelussa Burnleya vastaan. Aussivalmentaja vastasi vain ”kyllä”.

Dier ei ollut perjantaina lainkaan kokoonpanossa mukana. Postecoglou sanoi, että puolustajan poissaolo johtui loukkaantumisesta, ja hermostui, kun eräs toimittaja vihjasi, että voisiko poissaolo johtua Bayernin kiinnostuksesta.

– Se on erillinen asia. Älä kyseenalaista rehellisyyttäni. Kun sanon, että hän on loukkaantunut, hän on loukkaantunut. Hän ei treenannut eilen, kysy häneltä, vastasi Postecoglou Guardianin mukaan.

– Sillä ei ole mitään tekemistä minkään muun kanssa. Kun kysyt minulta, onko hän on loukkaantunut, hän on loukkaantunut, en keksi sitä päästäni. Jos hän ei olisi loukkaantunut, sanoisin, että häntä ei ole valittu, minun on helppo sanoa se.

– Mitä tulee mihinkään muuhun, mitä tapahtuu, se ei ole minun tutkassani, en ole kuullut mitään. Jos jotain tapahtuu, olen varma, että kuulen siitä. On reilua sanoa, että viimeiset 24 tuntia olen keskittynyt peliin ja niihin jätkiin, jotka ovat käytettävissä.

Tottenham voitti Burnleyn 1-0 Pedro Porron maalilla ja eteni FA Cupin neljännelle kierrokselle.

B/R Football

@brfootball
Ange Postecoglou was asked if he can afford to lose Eric Dier with reports of him leaving to Bayern.

His response: ‘Yes’

💀