Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino haluaa nähdä enemmän Armando Brojalta, jota hän pitää yhtenä Euroopan lupaavimmista hyökkääjistä.

Broja, 22, on edustanut Chelseaa yhdeksänvuotiaasta asti, ja hän on tehnyt vaikuttavaa jälkeä lainapesteillään Vitessessä ja Southamptonissa.

Albanian maajoukkuekärjen viime kausi katkesi jo puolivälissä harmillisesti polvivammaan, joka piti hänet sivussa syyskuuhun saakka.

Lauantaina Broja vastasi Chelsean avausmaalista, kun lontoolaiset kaatoivat Mestaruussarjan Prestonin 4-0 FA Cupissa. Pochettino toivoo, että albanialaishyökkääjä sai osumastaan lisää virtaa ja motivaatiota nousta seuraavalle tasolle.

– Se (maali) oli todella tärkeä hänelle. Minun on oltava rehellinen, hänen on osuttava tällaisessa pelissä, saatava pallo verkkoon ja kehityttävä. Hänen on kehitettävä kuntoaan, mutta myös kehonkieltään. Hänen on astuttava esiin mennäkseen eteenpäin. Hänen on oltava positiivisempi, sanoi Pochettino Athleticin mukaan.

– Hänellä on uskomaton potentiaali. Me puhumme yhdestä Englannin ja Euroopan potentiaalisimmista nuorista hyökkääjistä. Mutta ongelmana on, että hänen on puskettava itseään eteenpäin. Me yritämme auttaa häntä tajuamaan, että aina voi kehittyä.

Pochettino sanoi ymmärtävänsä, että Brojalla voi mennä aikaa päästä vauhtiin pitkän kuntoutuksen jälkeen. Argentiinalaisluotsin mukaan Brojan pitää paiskia töitä, mutta myös ottaa rennosti. Chelsea luottaa kyllä häneen.

– Me vitsaillemme aina siitä, että hänen pitäisi hymyillä ja nauraa enemmän. Hänen on saatava jostain lisää hyvää energiaa ja oltava onnellisempi, iloinen poika.

Emirates FA Cup

@EmiratesFACup
Broja rises ⬆️
Broja scores ✅

A top header from the @ChelseaFC man

#EmiratesFACup

Linkki twiittiin.