Ian Wright uskoo Marcus Rashfordin olleen viimeisissä Manchester Unitedin otteluissa vain varjo omasta tasostaan. Englannin maajoukkuehyökkääjä jäi jälleen ilman maalia maanantaina, kun United kukisti vieraissa Wiganin 2-0-lukemin FA Cupin kolmannella kierroksella.

Rashford, 26, on tehnyt tällä kaudella vain kolme maalia. Wright uskoo ettei hyökkääjä ole tällä hetkellä oma itsensä kentällä.

– Nyt on se aika hänen urallaan, että haluamme nähdä hänen seuraavan tasonsa ja mitä hän yrittää tehdä seuran hyväksi. Hän tuntuu nyt olevan asemassa, jossa jotakin pitäisi tapahtua hänelle tai jonkun tulisi puhua hänelle, koska hänen on siirryttävä seuraavalle tasolle, Wright arvioi ITV:llä.

– Hän vaikuttaa olevan tällä hetkellä vain varjo siitä pelaajasta.

Myöskään Wrightin asiantuntijapari United-legenda Roy Keane ei ole ollut vakuuttunut Rashfordin tilanteesta.

– Minä halusin nähdä hieman enemmän. Minulla on suuret odotukset Rashfordista, Keane arvioi.

– Alamme turhautua seuraamaan häntä. He pelasivat Ykkösliiga-joukkuetta vastaan. Marcuksen täytyy olla kävellyt kentällä miettien vain, että hänen olisi pitänyt maalata tai ainakin tarjoilla syötöt joillekin pelaajille.

– Ehkä tämä on ankaraa, mutta se on siksi, koska me odotamme häneltä niin paljon. Hänen pitäisi olla räjähtävämpi. Kyse on pienistä yksityiskohdista.

LUE MYÖS!