Manchester Unitedin hyökkääjä Anthony Martial on hylännyt useita tarjouksia eri seuroilta jäädäkseen Old Traffordille ensi kesään saakka, kertoo Athletic.

Martialin, 28, sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän on tammikuun alusta lähtien voinut neuvotella ulkomaisten seurojen kanssa vapaasti sopimuksesta ensi kaudeksi.

United ei ole saanut yhteydenottoja Martialiin liittyen, mutta Athleticin mukaan ranskalaishyökkääjä on torjunut Marseillen, Fenerbahçen ja saudiseurojen tarjoukset.

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoi viime viikolla, että seura keskustelee Martialin kanssa hänen tulevaisuudestaan, mutta Athleticin mukaan United ei ole aikeissa käyttää hänen jatko-optiotaan.

Martial siirtyi Unitediin kesällä 2015 AS Monacosta 60 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut manchesterilaisten paidassa 317 ottelua tehden niissä yhteensä 90 maalia ja syöttäen 55.

Ranskalaiskärjellä on ollut viime vuosina vaikeuksia ailahtelevaisuuden ja erilaisten loukkaantumisten kanssa. Kevään 2022 hän vietti lainalla Sevillassa, mutta onnistui 12 ottelussa maalinteossa vain kerran.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
❌ Marseille
❌ Fenerbahce
❌ Saudi Pro League

Anthony Martial has rejected approaches from all three and intends to remain at Manchester United until the summer.

Should #MUFC move him on now or keep him until the end of the season?

Linkki twiittiin.