Tottenhamin uusi hyökkääjä Timo Werner sanoo, että hän haluaa voittaa Spursissa pokaaleja.

Werner, 27, siirtyi Tottenhamiin tällä viikolla RB Leipzigista loppukauden mittaisella lainasopimuksella, joka sisältää osto-option.

Saksan maajoukkuekärki pelasi Chelseassa vuosina 2020-2022 ja voitti tuolloin kertaalleen Mestarien liigan.

– Olen erittäin onnellinen päästessäni tänne. Liityin erittäin suureen seuraan. Puhuin managerin kanssa, ja se oli todella hyvä keskustelu. Hän antoi minulle heti sellaisen tunteen, jonka haluan tuntea liittyäkseni seuraan, kertoi Werner Spursin sivuilla.

– Ajattelin myös heti, että taktiikka ja tyyli, jolla hän antaa joukkueen pelata, sopii minulle täydellisesti. Myös uusi stadion oli jotain aivan erityistä, rakastin sitä heti.

– Kun lähdin Valioliigasta, tiesin heti, että jään kaipaamaan jotain, koska se on maailman paras liiga. Minulla oli ikävä myös Lontoota.

– Tavoitteeni tänne palatessani on taistella toisesta voitosta tässä liigassa ja ehkä myös pokaalista. Kun liityin vanhaan seuraani (Chelseaan), sanoin myös, että haluan olla voittaja ja voittaa mestaruuksia täällä, ja voitimme Mestarien liigan. Joten mielestäni ei pitäisi olla paha sanoa, että olen tullut myös tänne voittamaan pokaaleja, voittamaan jotain.

Tottenham on kirjoitushetkellä Valioliigassa viidentenä ja FA Cupissa neljännellä kierroksella, jolla se kohtaa Manchester Cityn. Liigacupista joukkue putosi jo elokuussa Fulhamia vastaan.

Spursin edellinen pokaali on vuodelta 2008, jolloin se kaatoi Chelsean liigacupin finaalissa 2-1.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Behind the scenes with @TimoWerner 🎬

Linkki twiittiin.