Arsenal tarkkailee Bolognan hyökkääjää Joshua Zirkzeeta, kertoo Telegraph.

Tykkimiehet pitää silmällä potentiaalisia hyökkääjävahvistuksia, jotka voisivat vahvistaa Mikel Artetan luotsaamaa joukkuetta.

Gabriel Jesus on parhaillaan loukkaantuneena ja Eddie Nketiahin tulevaisuus Arsenalissa on jokseenkin hämärän peitossa. Arsenal on periaatteessa valmis tekemään hankintoja tässä kuussa, mutta seuran on oltava varovainen kulutuksensa kanssa käytettyään viime kesänä isoja summia uusiin vahvistuksiin.

Arsenalin urheilujohto uskoo, että Artetan joukkue on hyvässä tasapainossa, kun kaikki pelaajat ovat täydessä kunnossa. Uusien vahvistusten olisi selkeästi vahvistettava lontoolaisten ryhmää, jotta Arsenal olisi valmis harkitsemaan kauppoja.

Zirkzeen, 22, osalta siirto vaikuttaisi todennäköisemmältä ensi kesänä. Bologna pitää hollantilaishyökkääjäänsä lähes 60 miljoonan euron arvoisena, eikä seura halua luopua hänestä kesken kauden.

Kuluvalla kaudella Zirkzee on pelannut Bolognassa 22 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen neljä. 193-senttinen hollantilaiskärki tarjoaisi erilaisen vaihtoehdon Arsenalin hyökkäykseen.

Bolognan urheilutoimenjohtaja Marco Di Vaio on kertonut, että Zirkzeen sopimuksessa on ulosostoklausuuli, joka on voimassa vain hyökkääjän ex-seuralle Bayern Münchenille. Bologna hankki Zirkzeen Saksan suurseurasta puolitoista vuotta sitten 8,5 miljoonalla eurolla.

Sam Dean

@SamJDean
Arsenal are admirers of Joshua Zirkzee and are keeping a close eye on the 22-year-old striker. Bologna are believed to want around £50m so, as it stands, a January move is regarded as unlikely. One to watch. Story with @JBurtTelegraph #AFC

telegraph.co.uk/football/2024/…
telegraph.co.uk

Arsenal eye £50m-rated Bologna striker Joshua Zirkzee

Zirkzee would offer Mikel Arteta a different option in attack but any move in January is likely to be complicated

Linkki twiittiin.