Asiantuntija Jamie Redknapp kehuu Jürgen Kloppin aikaansaamaa muutosta Liverpoolissa. The Reds on palannut tällä kaudella Valioliigan huipulle ja taistelee mestaruudesta sarjan kärkipaikalla.

Keskiviikkona Liverpool kukisti Liigacupin välierien avausosassa Fulhamin 2-1-lukemin. Redknapp uskoo Kloppin asettaman työetiikan olleen menestyksen avain.

– Minun täytyy olla rehellinen. Viime vuonna näytti siltä, että he olisivat menettäneet kipinänsä. Joukkueesta lähti paljon pelaajia. Milner ja Henderson. Muutos on kuitenkin ollut saumaton, Redknapp kehui Sky Sportsille.

– Se energia jolla he pelaavat. He ovat nautinnollinen joukkue seurata. Hän on saanut miljoonien puntien arvoiset pelaajat juoksemaan. Kaikki valmentajat eivät pysty siihen.

– Jokainen juoksee, jahtaa palloja ja on antamassa parhaansa joukkueelle. Se tulee valmentajalta. Aina puhutaan Kloppin vaatimuksista. Hän saa pelaajat juoksemaan.

Liverpoolilla on seuraavaksi vuorossa 11 päivää taukoa otteluista. Joukkue kohtaa seuraavaksi Valioliigassa Bournemouthin vieraskentällä tammikuun 21. päivä.

LUE MYÖS!