Aston Villan päävalmentaja Unai Emery on vahvistanut, että puolustaja Calum Chambersilla ja laitahyökkääjä Bertrand Traorélla on lupa lähteä seurasta tässä kuussa.

Arsenalista kaksi vuotta sitten hankittu Chambers, 28, on pelannut tällä kaudella kolmessa ottelussa, eikä hän ole päässyt Valioliigassa kertaakaan kentälle.

Burkina Fason kisajoukkueeseen kutsuttu Traoré, 28, on pelannut tällä kaudella vielä vähemmän. Hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä, eikä seura aio tarjota hänelle uutta diiliä. Traoré siirtyi Villaan kesällä 2020 Lyonista.

– On joitain pelaajia, jotka voivat lähteä [tässä kuussa]. On esimerkiksi kaksi pelaajaa – Bertrand Traoré ja Calum Chambers – jotka voivat lähteä, kommentoi Emery Athleticin mukaan.

– He ovat kaksi pelaajaa, jotka tuntevat tilanteensa erilaisten olosuhteiden kautta. Ehkä on muitakin pelaajia, jotka voivat lähteä, ja se ei ole vielä selvää. On myös mahdollisya, että hankimme pelaajia heidän tilalleen. Yritämme analysoida pelaajien erilaisia ominaisuuksia.

Emery kertoi myös, että hän haluaa pitää kiinni hyökkääjä Jhon Duránista, 20. Nuori kolumbialaiskärki on ollut tyytymätön vähäiseen peliaikaansa, ja häntä on viety huhuissa muualle. Emeryn mukaan Villa tarvitsee kuitenkin kirittäjän Ollie Watkinsille.

– Hän on tärkeä. Hän on nuori ja tarvitsee kokemusta. Me tarvitsemme toisen hyökkääjän, koska tarvitsemme kaksi pelaajaa joka paikalle, ja Watkinsin kanssa meillä on Durán.

– Olen todella tyytyväinen häneen. Hän kehittyy vähitellen ja hänen sitoutumisensa paranee vähitellen.

Jacob Tanswell

@J_Tanswell
Unai Emery says Calum Chambers and Bertrand Traore have been told they can leave this month. Jhon Duran's "commitment is "progressively getting better" as Emery reiterates #AVFC need two No 9s in the squad.

Story @TheAthleticFC + update on incomings:

theathletic.com/live-blogs/tra…

Linkki twiittiin.