Vincent Kompany oli raivoissaan Burnleyn voiton vieneestä päätöksestä. Putoamista vastaan taisteleva joukkue jäi 1-1-tasalukemiin kotonaan Luton Townia vastaan perjantai-iltana Viaplayn näyttämässä ottelussa.

Burnley menetti johtoasemansa lisäajalla, kun Carlton Morris tasoitti pelin 93. minuutilla. Maalia edelsi Lutonin Elijah Adebayo rike maalivahti James Traffordia vastaan.

Tilanne jäi Tony Harrington ei nähtävästi nähnyt tilannetta. Myöskään VAR-tuomari Peter Banks ei nähnyt syytä kääntää tuomiota.

– Katsokaa näitä päätöksiä, joita meille tullut. Aston Villa vieraissa, Bournemouth vieraissa, Nottingham Forest vieraissa. Mitä me oikein teemme? Tämä on vitsi, Kompany arvosteli pelin jälkeen TNT:llä.

– Kuinka monta kertaa tämä vielä tapahtuu? Muistatteko sen Tottenham-Liverpool-pelin tilanteen? Se venyi viikkoja. Sen ei tarvitsisi olla niin. Meidän on puhuttava näistä.

– Hän katsoo maalivahtia ja sitten tuomaria nähdäkseen, selviääkö hän siitä. Kukaan Lutonin pelaajista ei tuuleta maalia. Ehkä on hyvä, että meillä on nyt muutama päivä taukoa. Haluan taistella tämän urheilulajin puolesta.

Burnley on sarjataulukossa sijalla 19 neljä pistettä Lutonia ja Evertonia perässä.

LUE MYÖS!