André Onanaa ei valittu lainkaan Kamerunin kokoonpanoon Afrikan mestaruusturnauksen avausotteluun Guineaa vastaan maanantaina. Manchester Unitedin maalivahti saapui maajoukkueen vahvuuteen vain alle vuorokausi ennen avauspeliä, kertoo Telegraph.

Onana oli saanut Kamerunin liitolta luvan saapua paikalle myöhässä.

Onana teki valinnan torjua Unitedin sunnuntain Valioliiga-ottelussa Tottenhamia vastaan ja matkusti Norsunluurannikolla pelattavaan turnaukseen vasta myöhemmin.

Onanan, 27, yksityiskone ei pystynyt laskeutumaan sumuisten olosuhteiden vuoksi lainkaan Yamoussoukrossa, jossa Kamerun pelasi avausottelunsa, vaan joutui kiertämään Abidjaniin.

Onanan matka suoritettiin lopulta loppuun autokuljetuksella ja hän oli perillä stadionilla kolme tuntia ennen ottelun alkua. Seurauksensa United-pelaaja ei mahtunut mukaan kolmen kokoonpanoon nimetyn torjujan joukkoon.

Telegraph kertoo Onanan olleen hyvin turhautunut maajoukkueen päävalmentajan Rigobert Songin ratkaisusta. Lehti kertoo Senegalin maajoukkuelegendan El Hadji Dioufin joutuneen rauhoittelemaan Kamerunin maalivahtia ennen pelin alkua.

– Jos en pelaa enkä pääse joukkueeseen, miksi matkustin tänne yksityiskoneella? Onanan kerrotaan raivonneen.

Kamerun jäi avausottelussaan 1-1-tasatulokseen. Päävalmentaja Song uskoo Onanan ulosjättämisen ensimmäisestä pelistä olleen oikea ratkaisu.

– Se on loogista. Hän saapui neljältä aamulla maahan. Miten te haluatte hänen pelaavan? Hän on osa ryhmää, Song kommentoi lehdistölle.

Kamerun kohtaa seuraavaksi C-lohkossaan Senegalin perjantaina.

LUE MYÖS!