Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaajan Jordan Hendersonin aika Saudi-Arabiassa on näillä näkymin päättymässä ennenaikaisesti, kertoo Times.

Henderson, 33, jätti viime kesänä Liverpoolin 12 vuoden jälkeen ja suuntasi Steven Gerrardin luotsaamaan Al-Ettifaqiin.

Liverpoolin ex-kapteeni solmi uuden seuransa kanssa erittäin rahakkaan kolmen vuoden sopimuksen, mutta Timesin mukaan Hendersonilla ja hänen perheellään on ollut isoja sopeutumisvaikeuksia Lähi-idässä.

Al-Ettifaq ei alun perin halunnut päästää Hendersonia pois tässä kuussa, mutta seura on muuttanut kantaansa alkuviikosta. Times kertoo, että Henderson sai luvan lähteä joukkueen harjoitusleiriltä tiistaina palatakseen Englantiin miettimään vaihtoehtoja.

Huhuissa häntä on viety muun muassa Ajaxiin, jonka valmentaja John van ‘t Schip on vahvistanut, että neuvotteluja käydään.

Henderson on saanut runsaasti kritiikkiä siirrostaan Saudi-Arabiaan etenkin siksi, että hänet on aiemmin tunnettu seksuaalivähemmistöjen isona tukijana, mutta sitten hän siirtyi maahan, jossa homoseksuaalisuus on lailla kielletty. Käytännössä Hendersonia on syytetty siitä, että hän hylkäsi arvonsa rahakkaan sopimuksen takia.

Osa on myös kyseenalaistanut, riittävätkö Hendersonin näytöt heikkotasoiseksi luonnehditussa Saudi-Arabian liigassa siihen, että hän ansaitsee yhä paikan Englannin maajoukkueessa.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!