Burnleyn osaomistaja JJ Watt sanoo, että ”kaikki vihaavat VAR:ia”, ja kehottaa Valioliigaa korjaamaan asian.

Entinen NFL-tähti Watt, 34, lähti vaimonsa Kealian kanssa sijoittajiksi Burnleyyn viime vuoden toukokuussa, kun seura oli varmistanut nousunsa takaisin Valioliigaan.

Watt on ehtinyt olla Burnleyn toiminnassa mukana vajaan vuoden, mutta hän on saanut jo tarpeekseen videotuomarijärjestelmä VAR:sta sen nykytilassa.

Viime perjantaina hän korotti ääntään sosiaalisessa mediassa, kun Burnley jäi häntäpään kamppailussa tasapeliin Lutonin tultua viime hetkellä tasoihin kiistanalaisella maalilla. Burnleyn mielestä maalivahti James Traffordia rikottiin ennen maalia, mutta osuma hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen.

– Olen uusi tässä omistajuusasiassa, joten jos Valioliiga sakottaa minua, niin olkoon niin… Tämä on niin räikeä ja ilmeinen rike kuin vain voi olla. Tämän huomaamatta jättäminen kentällä JA huomaamatta jättäminen VAR:ssa on todella häpeällistä, kommentoi Watt X:ssä.

Burnleyn omistaja jakoi julkaisussaan klipin tilanteesta, mutta video otettiin nopeasti alas tekijänoikeusloukkauksen takia. Lisäksi Wattin tili suljettiin väliaikaisesti.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

JJ Watt

@JJWatt
I’m new to this ownership thing, so if I get fined by the Premier League, so be it…

This is as blatant and obvious of a foul as you could have.

To miss this on the field AND miss this on VAR is truly disgraceful.

Watt jatkoi pauhaamista VAR:sta The Pat McAfee Show’n haastattelussa tällä viikolla.

– Kaikki vihaavat VAR:ia, se on ongelma. VAR:lla on mahdollisuus menestyä, mahdollisuus olla hyvä ja mahdollisuus olla pätevä. Mutta kaikki vihaavat sitä, koska se on tällä hetkellä niin subjektiivinen, sanoi Watt.

– VAR:ssa voisi olla niin paljon hyvää, mutta tällä hetkellä se on pelkkää roskaa – se on ongelma, se vie ihmisiltä pisteitä ja nautintoa, se vie aikaa peliltä. VAR on tällä hetkellä kauhea, ja se on korjattava, se on vain tosiasia. Valioliigan on korjattava se. VAR on ongelma, korjatkaa se.

Pat McAfee

@PatMcAfeeShow
"Everybody hates VAR and that's the problem..

It has a chance to be successful but it's so subjective at the moment" ~ @JJWatt

#PMSLive

Pat McAfee

@PatMcAfeeShow
"I have a problem with what happened in the Burnley match and I also have a problem with the follow up to it..

It cost our team extremely valuable points and we need them all" ~ @JJWatt #PMSLive

Linkki twiittiin.