FA Cupin kolmas kierros saatiin päätökseen keskiviikkoiltana. Vuorossa olivat kolmannen kierroksen viimeiset uusintaottelut.

Everton voitti Goodison Parkilla Crystal Palacen maalein 1-0 ja eteni kilpailun neljännelle kierrokselle. André Gomes vastasi ottelun ainoasta maalista. Gomes laukoi Evertonin johtoon vapaapotkusta muutama minuutti ennen taukoa. Gomesin laukaus löysi komeasti tiensä takakulmaan.

Englannin Ykkösliigan ylempään keskikastiin kuuluva Blackpool taisteli toistamiseen tasaväkisesti Nottingham Forestin kanssa.

Ensimmäinen ottelu päättyi 2-2-tasapeliin, ja Blackpool venyi tasapeliin myös jälkimmäisessä ottelussa. Blackpool nousi kahden maalin takaa tasoihin. Kamppailu eteni lopulta jatko-otteluun. Chris Wood iski voittomaalin 110. minuutilla, ja Nottingham Forest nappasi voiton maalein 3-2.

Norwich voitti vieraskentällä Bristol Roversin 3-1.

FA Cupin neljäs kierros pelataan ensi viikolla.