Liverpoolin tähtihyökkääjä Mohamed Salah joutui torstaina tulemaan loukkaantuneena vaihtoon Egyptin ottelussa Afrikan mestaruusturnauksessa.

Salah, 31, oli Egyptin avauksessa lohkopelissä Ghanaa vastaan, mutta jätti pelin kesken hieman ennen taukovihellystä loukattuaan ilmeisesti vasemman reitensä.

– Emme vielä tiedä, mikä ongelma on. Toivottavasti se ei ole suuri ongelma, kommentoi Egyptin pävalmentaja Rui Vitória Athleticin mukaan.

– Se oli vaikea ajoitus meille, koska toisella puoliajalla pystyimme tekemään vain kaksi vaihtoa. Uskon, että se ei ole vaarallista, mutta katsotaan.

Salah iski Egyptin avausottelussa viime hetken pilkun sisään 2-2-tasapelissä Mosambikia vastaan. Egypti ja Ghana päätyivät torstaina tasapeliin samoin lukemin. Ghana-pelin jälkeen Salah nähtiin kävelemässä stadionilla hyväntuulisena, mutta hänen loukkaantumisestaan odotetaan vielä lisätietoa.

Liverpool-tähti on Egyptin kapteeni ja maajoukkueen selkeä ykkösnimi. Salah on 54 osumallaan Egyptin kaikkien aikojen maalintekijä, ja hän on ollut kahdesti mukana saavuttamassa hopeaa Afrikan mestaruusturnauksessa.

Tällä kaudella Salah on pelannut Liverpoolissa 27 ottelua tehden niissä yhteensä 18 maalia ja syöttäen yhdeksän.

B/R Football

@brfootball
45+1'—Mo Salah leaves Egypt's game against Ghana with an injury

45+3'—Ghana take the lead

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!