Kulttipelaaja Troy Deeney nousi noin kuukausi sitten Englannin Kakkosliigassa pelaavan Forest Greenin päävalmentajaksi. 

Deeney pelasi syyskauden Forest Greenin edustusjoukkueessa. Kausi sujui heikosti ja seurajohto palkkasi Deeneyn lopulta joukkueen peräsimeen.

Pesti päättyi potkuihin viime viikolla. 

Mittavalla urallaan Watfordia peräti 419 ottelussa edustanut Deeney latasi suorat sanat Forest Greenin seurajohdon suuntaan Sunin haastattelussa.

– He kertoivat potkujen syyksi huonot tulokset, mutta en usko sitä. Minusta tuntuu, että minua on käytetty hyväksi kontaktieni ja maineeni vuoksi. Toimme tässä ikkunassa viisi pelaajaa joukkueeseemme. Kukaan heistä ei olisi tullut Kakkosliigan hännillä olevaan joukkueeseen ilman minun läsnäoloa. 

– Kuukausi sitten minua pidettiin ratkaisuna, mutta nyt minulle kerrottiin, että olen ongelma. Seura tiesi minut palkatessaan, millainen ihminen olen. Tiesin, millaisia muutoksia oli tehtävä, jotta tulokset paranisivat ja joukkue kehittyisi. 

Deeneyn mukaan syyt ja vastuun voi asettaa ennemminkin seurajohdolle kuin valmentajalle.

– Olinko ongelma? Vai onko ongelma sittenkin seura, joka palkkaa pian yhdeksännen päävalmentajan alle kolmeen vuoteen? Minun odotettiin kääntävän epäonnistuneen seuran kurssin alle kuukaudessa. En ollut saanut edes ensimmäistä palkkaani ennen kuin sain potkut.

LUE MYÖS