Liverpool-legenda Xabi Alonso sanoo arvostavansa suuresti Jürgen Kloppin tekemää työtä punapaitojen managerina.

Klopp, 56, ja Liverpool pudottivat perjantaina uutispommin, kun seura kertoi, että saksalaismanageri jättää Anfieldin tämän kauden jälkeen.

Liverpool pestasi Kloppin lokakuussa 2015, ja joukkue on palannut hänen alaisuudessaan Euroopan ehdottomaan eliittiin. Klopp on johdattanut Liverpoolin kertaalleen mestariksi lähes jokaisessa kilpailussa, ja hän jahtaa neljää pokaalia myös kuluvalla kaudella.

Vuosina 2004-2009 Liverpoolia edustanut Alonso, 42, oli yhtä ällikällä lyöty Kloppin lähdöstä kuin kaikki muutkin.

– Ensinnäkin, se tuli yllätyksenä. Kunnioitan Jürgeniä valtavan paljon. Olin hänen iso ihailijansa jo ennen kuin hän meni Liverpooliin, ja arvostukseni on kasvanut entisestään sen ansiosta, mitä hän on saavuttanut siellä ja miten, sanoi Alonso BBC:n mukaan.

Alonso luotsaa itse parhaillaan Bayer Leverkusenia, joka on ollut hänen alaisuudessaan hurjassa lennossa. Espanjalaisluotsilta kysyttiin, voisiko hän mahdollisesti hypätä Kloppin saappaisiin ensi kesänä.

– Olen tällä hetkellä todella onnellinen täällä ja nautin työskentelystä täällä. Jokainen päivä ja ottelu on haaste. Me nautimme intensiivisestä mutta kauniista matkasta.

– Minulla ei ole hetkeä miettiä seuraavaa asiaa. Ajattelen vain sitä, mikä on nyt. Olen hyvässä paikassa ja nautin siitä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
“To be honest, I am not in that moment to think about the next step”

Xabi Alonso reacts to Jurgen Klopp's decision to leave Liverpool 💬

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!