West Bromwichin ja Wolverhamptonin paikallisottelu FA Cupin neljännellä kierroksella jouduttiin keskeyttämään sunnuntaina väliaikaisesti kannattajien häiriökäyttäytymisen vuoksi.

Yhdessä päädyssä heiteltiin esineitä ja toisessa syttyi iso tappelu sen jälkeen, kun Matheus Cunha oli vienyt Wolvesin 2-0-vierasjohtoon 78. minuutilla.

Kannattajia ryntäsi kentälle ja pelaajat menivät pukuhuoneisiinsa siksi aikaa, että viranomaiset saivat rauhoitettua tilanteen.

Ottelu oli keskeytettynä yli puoli tuntia. Lopulta pelaajat tulivat lämmittelemään kentälle kymmeneksi minuutiksi ennen kuin peli saatiin jatkettua loppuun.

Kyseessä on kolmas Black Country derby viimeisen kymmenen vuoden aikana. Sky Sportsin toimittajat ovat epäilleet, että kotikannattajien katsomoon oli ujuttautunut joitain Wolverhamptonin faneja. Televisiolähetyksessä näkyi, kuinka joitain katsojia retuutettiin paikoiltaan pois.

Ottelu päättyi Wolvesin 2-0-voittoon.

Hooligans.cz Official

@hooliganscz1999
28.01.2024🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 West Bromwich vs Wolverhampton. Match suspended hooligans.cz

Linkki twiittiin.

Hayters TV

@HaytersTV
West Bromwich Albion vs Wolves was delayed for over 25 minutes with players taken off the pitch after absolute chaos started in the home end of the Hawthorns. Some fans were taken away by police 😳

#WBAWOL | #FACup

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!