Manchester United voitti neljännen sarjatason Newport Countyn sunnuntaina vieraissa 4-2 FA Cupin neljännellä kierroksella.

United heilutti ensimmäisen kerran verkkoa seitsemännellä minuutilla. Bruno Fernandes jatkoi pitkän avauksen Antonylle, joka pudotti pallon takaisin portugalilaistähdelle ja Fernandes ampui vieraat johtoon.

Viisi minuuttia myöhemmin manchesterilaiset maalasivat toistamiseen. Diogo Dalot pelasi pallon takaviistoon Kobbie Mainoolle, joka laukoi kuulan tarkasti takanurkkaan. Kyseessä oli samalla nuorukaisen ensimmäinen maali Unitedin edustusjoukkueessa.

Newport huudatti kotiyleisöään 36. minuutilla upealla kavennuksella. Bryn Morrisin voimakas puolivolley otti kimmokkeen Lisandro Martínezin päästä ja jatkoi matkaansa takanurkkaan.

Toista jaksoa oli takana alle kaksi minuuttia, kun Newport tuli tasoihin. Adam Lewisin matala keskitys tavoitti etutolpalta Will Evansin, joka ohjasi pallon sisään.

United palasi johtoon 68. minuutilla. Luke Shaw’n veto osui tolppaan, mutta paluupallo tuli Antonylle, joka hoiti homman loppuun ja kirjautti itselleen kauden ensimmäisen maalinsa.

Illan viimeisestä osumasta vastasi Unitedin Rasmus Højlund, joka tökkäsi pallon pelaajaröykkiön läpi verkkoon 94. minuutilla.

Manchester United saa seuraavalla kierroksella vastaansa Bristol Cityn tai Nottingham Forestin.

2 - Manchester United have conceded two or more goals in an FA Cup match against a side from a lower division for the first time since February 1996 v Sunderland, and first time against a side from the fourth tier since February 1970 v Northampton Town. Stunned.