Manchester Unitedin ykkösvahti André Onana on ollut muutaman viikon sivussa joukkueen vahvuudesta. 

Onana osallistui Kamerunin kanssa Afrikan mestaruusturnaukseen. Onana, 27, pelasi turnauksessa tosin vain yhden ottelun ja istui kahdesti penkillä. Kamerunin kisaurakka päättyi neljännesvälierätappioon Nigerialle.

Onana on palannut Manchester Unitedin harjoitusvahvuuteen. Erik ten Hagin mukaan Onana pelaa torstaisessa Wolverhampton-ottelussa.

Manchester United pelasi Onanan poissaolon aikana vain yhden ottelun. Newport County kaatui sunnuntaina FA Cupissa 4-2. 

Viime kesänä Manchester Unitediin saapunut turkkilaisvahti Altay Bayındır debytoi joukkueen tolppien välissä. Bayındır kertoi mietteensä debyytistään Manchester Unitedin verkkosivuilla.

– Pelasin ensimmäisen otteluni tässä seurassa. Tunnen oloni todella hyväksi, koska kyseessä on todellinen suurseura ja meillä on valtava kannattajakunta. Työnteko jatkuu heti aamulla. Voitimme ja olemme siitä todella onnellisia, mutta pelaamme pian seuraavan ottelun ja meidän on keskityttävä jokaiseen otteluun. Kaikki haluavat voittaa meidät, koska he tietävät pelaavansa meitä vastaan. 

Bayındır on istunut koko kauden penkillä. Peliaika on siten ollut kortilla, mutta vahti on valmis suurempaankin vastuuseen.

– Tietenkin haluan pelata enemmän, mutta minulla on hyvät välit kaikkien maalivahtien kanssa. Jos valmentaja antaa meille mahdollisuuden, annamme kaiken mahdollisen kentällä. Tiedämme vastuumme, koska pelaamme suuressa seurassa ja meidän on annettava kaikkemme joka päivä.

LUE MYÖS