Naby Keïta pelasi Liverpoolissa vuodet 2018-23.

Liverpool hankki Keïtan 60 miljoonalla eurolla RB Leipzigistä kesällä 2018, mutta keskikenttäpelaaja ei missään vaiheessa noussut suureen rooliin Jürgen Kloppin alaisuudessa.

Keïta kärsi Liverpoolissa lukuisista loukkaantumisista, jotka lopulta estivät nousun merkittävään rooliin Englannin kentillä. 

Keïta jätti Liverpoolin vapaana agenttina viime kesänä ja siirtyi Werder Bremeniin. Keïtan kausi Saksassa on mennyt täysin penkin alle niin ikään loukkaantumisten vuoksi. Keïta on pelannut koko kauden aikana vain noin 80 minuuttia jalkapalloa seurajoukkueessaan.

Parhaillaan Guinean kanssa Afrikan mestaruusturnauksessa pelaava Keïta, 28, otti kantaa Kloppin lähtöuutiseen. Klopp tiedotti viime perjantaina poistuvansa Liverpoolista kuluvan kauden jälkeen.

– En ole sosiaalisessa mediassa, mutta kyyneleet ilmestyivät silmiini, kun minulle kerrottiin siitä. Hän otti minut Liverpooliin kuin omana poikanaan ja pidän häntä kuin isänä. Toivon hänelle pelkkää hyvää koko loppuelämäksi. Yritän kirjoittaa hänelle myöhemmin. Elämä on tällaista. Törmäsin häneen, enkä ollut pettynyt. Voitimme yhdessä pokaaleja, Keïta totesi RMC:lle.

LUE MYÖS