Mestaruussarjan piikkipaikalla porskuttava Leicester on hankkimassa Internazionalen keskikenttäpelaajan Stefano Sensin, kertoo Telegraph.

Telegraphin mukaan Sensin, 28, on määrä siirtyä Leicesteriin alustavasti lainalle, mutta toiset lähteet kertovat, että hän siirtyy Englantiin heti pysyvällä siirrolla. Hänen sopimuksensa Interissä päättyy ensi kesänä.

Italian A-maajoukkueessakin esiintynyt Sensi on ollut Leicesterin päävalmentaja Enzo Marescan tämän kuun ehdoton toivehankinta. Tarve uudelle keskikenttäpelaajalle korostui entisestään, kun Chelsea kutsui toissa viikolla Cesare Casadein takaisin lainalta Leicesteristä.

Tällä kaudella Sensi on saanut vain 65 minuuttia peliaikaa, mutta hänelle on kertynyt urallaan lähes 150 ottelua Italian pääsarjassa.

Leicester putosi viime kevään päätteeksi Valioliigasta vietettyään pääsarjatasolla yhdeksän kautta putkeen. Seura pestasi kesällä italialaisen Marescan, 43, joka siirtyi Leicesterin peräsimeen Manchester Cityn triplamestarijoukkueen valmennusryhmästä. Kirjoitushetkellä Ketut on Mestaruussarjan kärjessä, kymmenen pistettä edellä Ipswich Townia, joka on pelannut ottelun vähemmän.

SIIRRY TÄSTÄ DEADLINE DAYN LIVE-SEURANTAAN!

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🔵 Understand Stefano Sensi will travel to England later today in order to complete his move to Leicester City!

Travel scheduled in the next hours, Sensi on his way to medical at #LCFC.

Inter and Leicester have verbally agreed on fee for permanent transfer. 🦊🇮🇹

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!