Tottenhamin keskikenttäpelaaja Pierre-Emile Højbjerg on vahvistanut, että hän jää seuraan loppukaudeksi.

Højbjergin, 28, nimi on pyörinyt siirtohuhuissa viime kesästä saakka, vaikka hän kellotti viime kaudella Spursin toiseksi suurimmat minuutit Harry Kanen jälkeen.

Lehtitietojen mukaan Højbjergiä kohtaan on ollut kiinnostusta eri puolilta Eurooppaa ja muualta Valioliigasta. Tanskan maajoukkuepelaajan asianajaja Lars Halgreen sanoi kuitenkin maanantaina, että hänen asiakkaansa ei lähde tässä siirtoikkunassa mihinkään.

Højbjerg vahvisti edustajansa lausunnon, kun häneltä kysyttiin asiasta.

– Kun lakimies sanoo sen, meidän on mielestäni kuunneltava! Joten kyllä, voin vahvistaa sen, kommentoi Højbjerg Athleticin mukaan.

– Minusta tuntuu ehdottomasti, että pystyn auttamaan joukkuetta.

Højbjerg siirtyi Tottenhamiin kesällä 2020 Southamptonista 16,6 miljoonalla eurolla, ja hänen sopimuksensa päättyy ensi kauden jälkeen. Kuluvalla sesongilla Højbjerg on pelannut 24 ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, mutta hän on usein tullut vasta vaihdosta kentälle.

SIIRRY TÄSTÄ DEADLINE DAYN LIVE-SEURANTAAN!

Charlie Eccleshare

@CDEccleshare
“When the lawyer says it, I think we have to listen! So, yeah I can confirm that.”

Pierre-Emile Hojbjerg confirms that he'll stay at Spurs for the rest of the season and adds: "I definitely feel that Tottenham is fighting for something"

theathletic.com/live-blogs/tra…
theathletic.com

Hojbjerg to stay at Spurs

Pierre-Emile Hojbjerg has confirmed that he will be staying at Tottenham Hotspur for the rest of the season.Hojbjerg’s lawyer Lars Halgreen said on Monday that Hojbjerg would not be leaving this...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!