Crystal Palacen päävalmentaja Roy Hodgson on puolustanut päätöstään laittaa laitahyökkääjä Michael Olise kentälle lauantaina Valioliigan M23 Derbyssä Brightonia vastaan.

Olisen, 22, pelikunto oli ottelun alla kysymysmerkki, mutta hänet nimettiin kokoonpanoon vaihtopenkille mukaan.

Ranskalaislaituri vaihdettiin tauolla kentälle, mutta vain kymmenen minuuttia myöhemmin hän viittilöi sivurajalle, että hänen on tultava takaisin vaihtoon. Olise jätti kentän 56. minuutilla ja paineli suoraan stadionin uumeniin hoidettavaksi.

Hodgson sanoi ottelun jälkeen, että hänelle annettujen tietojen mukaan Olise oli osittaisessa pelikunnossa.

– Minulle sanottiin, että hän ei pystyisi aloittamaan peliä, ja kaikki olivat varsin sujut sen kanssa. Minulle sanottiin ja hän (Olise) sanoi minulle, että hän voi olla vaihtopenkillä ja pelata toisella puoliajalla, kommentoi Hodgson Athleticin mukaan.

– Valitettavasti, koska minulla ei ole kristallipalloa, en voinut tietää, että se johtaisi siihen, että hänen vammansa uusiutuisi.

– Toimme hänet tänne asti, jotta hän voisi olla penkillä ja pelata toisella puoliajalla ja halusimme parhaat pelaajamme kentälle. Ei ole helppoa sanoa hänen tasoiselleen pelaajalle, joka pystyy pelaamaan: ”Tiedän, että olemme tuoneet sinut tänne asti pelaamaan, mutta olen muuttanut mieleni, sinun täytyy vain istua penkillä ja katsoa peliä”.

Brighton voitti ottelun 4-1, mikä jätti Palacen 14. sijalle, vain viiden pisteen päähän putoamisviivasta. Palacen kannattajat ovat huudelleet peleissä Hodgsonille potkuja, mutta valmentajakonkari uskoo yhä olevansa oikea henkilö kääntämään joukkueen kurssin.

– Kyllä [haluan jatkaa]. Siinä ei ole mitään ongelmaa. Olen täysillä joukkueen ja pelaajien tukena, heidän kanssaan.

– Vuoteni tämän lajin parissa ovat antaneet minulle sietokykyä käsitellä asioita.

– Tällä hetkellä omat kannattajamme eivät ole kovinkaan tyytyväisiä mihinkään, mitä seurassa tapahtuu, ja he myös ilmaisevat tunteensa.

– Tulin tämän jalkapalloseuran manageriksi, ja minulla on voimaa, kestävyyttä ja päättäväisyyttä viedä asiat loppuun asti. En todellakaan aio pelästyä tuollaisia asioita.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
🗣️ "I'm certainly not going to be cowed by that type of thing"

Roy Hodgson admits it is a "little bit hurtful" hearing Crystal Palace fans calling for him to be sacked 🔊

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!