Evertonin laitapuolustaja Ashley Young sanoo, että haluaa jatkaa uraansa ensi kaudella, muttei ole vielä aloittanut jatkosopimusneuvotteluja seuransa kanssa.

Young, 38, siirtyi Evertoniin viime kesänä vuoden sopimuksella jätettyään Aston Villan, jota hän oli edustanut edelliset kaksi kautta.

Englannin entinen maajoukkuepelaaja on edustanut urallaan myös Manchester Unitedia, Internazionalea ja kasvattajaseuraansa Watfordia.

Tällä kaudella Young on lukeutunut Evertonin luottopelaajiin. Hän on ollut kuudesta sarjapelistä sivussa loukkaantumisten takia, mutta ollut kaikissa muissa otteluissa avauskokoonpanossa.

Youngilta kysyttiin Evertonin viime ottelun jälkeen, haluaako hän jatkaa pelaamista ensi kaudella.

– Kyllä, tietysti, vastasi Young Athleticin mukaan.

Jatkokysymys oli, haluaako hän jatkaa uraansa Evertonissa.

– Ajattelen vain tulevia pelejä. Se on seuran asia, kun he haluavat istua alas ja puhua asiasta kanssani. Minulle kyse on vain pelaamisesta ja seuraavaan otteluun pääsemisestä.

Evertonin jatkosopimusneuvotteluihin vaikuttaa myös joukkueen ensi kauden sarjataso. Toffees on kirjoitushetkellä Valioliigassa 18. sijalla, pisteen päässä putoamisviivasta.

Valioliiga antoi aiemmin tällä kaudella Evertonille kymmenen pisteen rangaistuksen taloussääntöjen rikkomisesta, mutta seura on tehnyt sanktiosta valituksen. Jos rangaistus kumotaan ja Everton saisi pisteensä takaisin, se nousisi tämänhetkisessä sarjataulukossa 12:ksi.

LUE MYÖS!