Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes hylkäsi viime kuussa ”tähtitieteellisen” tarjouksen Al-Hilalta, kertoo portugalilaislehti Record.

Unitedin kapteenina toimiva Fernandes, 29, kokee, että hänellä on vielä paljon annettavaa ja saavutettavaa Manchesterissa.

Manchester United hankki portugalilaistähden tammikuussa 2020 Sporting CP:stä 65 miljoonalla eurolla, ja Fernandes nousi välittömästi johtavaksi pelaajaksi uudessa seurassaan. Tällä kaudella hän on pelannut Unitedissa toiseksi suurimmat minuutit maalivahti André Onanan jälkeen.

Al-Hilal tunnetaan Aasian menestyneimpänä seurana sen voitettua 66 virallista pokaalia. Viime kesänä se siirtyi kolmen muun Saudi-Arabian isoimman seuran kanssa maan julkisen investointirahaston (PIF) haltuun. Sama taho omistaa myös Newcastlen.

Saudi-Arabian pääsarja on viimeisen vuoden ajan värvännyt useita nimekkäitä pelaajia ja valmentajia pääsarjaansa rahakkailla sopimuksilla.

Al-Hilalia edustavat nykyisin muun muassa Neymar, Kalidou Koulibaly, Sergej Milinković-Savić sekä Valioliigasta tutut Rúben Neves ja Aleksandar Mitrović. Joukkuetta valmentaa Jorge Jesus, jonka alaisuudessa Fernandes pelasi Sportingissa.

Recordin mukaan Al-Hilal yrittää Fernandesin kanssa onneaan uudestaan ensi kesänä. Portugalilaistaiturin sopimus Manchester Unitedissa on voimassa kesään 2026 saakka, eikä seuralla varmasti ole haluja luopua kapteenistaan.

Sport Witness

@Sport_Witness
🚨🇸🇦Bruno Fernandes | ‘Astronomical offer’ arrived for Bruno Fernandes transfer in January window

• Loyalty kept him at Manchester United

• Al Hilal manager Jorge Jesus very keen on move

• ‘Pharaonic proposal’ made to player, summer effort expected

sportwitness.co.uk/astronomical-o…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!