Chelsea eteni keskiviikkona FA Cupin viidennelle kierrokselle voittamalla Aston Villan vieraissa 3-1. Kyseessä oli uusintaottelu, sillä joukkueet päätyivät ensimmäisessä kohtaamisessaan 0-0-tasapeliin.

Lontoolaiset siirtyivät johtoon 11. minuutilla. Chelsea riisti pallon keskiviivan tuntumassa ja iski nopeasti vastaan. Pallo kulki Nicolas Jacksonin ja Noni Madueken kautta Conor Gallagherille, joka tälläsi pelivälineen sisään.

Chelsea tuplasi johtonsa kymmenen minuuttia myöhemmin. Vieraat pääsivät etenemään yllättävän helposti syvälle Villan puoliskolle, ja lopuksi Madueke keskitti pallon Jacksonille, joka puski kuulan verkkoon.

Toista jaksoa oli takana vajaat kymmenen minuuttia, kun Chelsea osui jo kolmatta kertaa. Enzo Fernández tykitti rangaistusalueen ulkopuolelta upean vapaapotkun ylänurkkaan.

Villan kavennuksesta vastasi lisäajalla Moussa Diaby.

Seuraavalla kierroksella Chelsea kohtaa Glen Kamaran edustaman Leedsin.

Emirates FA Cup

@EmiratesFACup
ENZO FERNANDEZ THAT IS OUT OF THIS 🌍

The @ChelseaFC midfielder hits a sublime free-kick into the top bins 🤤

#EmiratesFACup

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!