Leedsin hyökkääjä Patrick Bamford sanoo, että hänen talollaan odotti joukko kannattajia hänen mokattua viime keväänä pilkun Newcastlea vastaan.

Oli 13. toukokuuta ja Bamfordilla, 30, oli mahdollisuus tuplata Leedsin johto Newcastlea vastaan kotikentällä, mutta hän epäonnistui vedossaan. Newcastlen Callum Wilson iski pilkulta kaksi osumaa ennen kuin Rasmus Kristensen tasoitti loppulukemiksi 2-2.

Kyseessä oli kauden kolmanneksi viimeinen kierros. Leeds hävisi kahdella viimeisellä kierroksella West Hamille sekä Tottenhamille ja putosi Valioliigasta vietettyään kolme kautta pääsarjatasolla.

Bamford kertoi My Mate’s A Footballer -podcastissa, että hänen kumppaninsa soitti hänelle Newcastle-pelin jälkeen huolissaan, koska talon ulkopuolella oli ihmisiä, jotka eivät olleet liikkuneet mihinkään 20 minuuttiin.

– Kun käännyn pihatielle, en päässyt edes portille, koska kaksi autoa oli sen edessä. He laskivat ikkunansa alas, kun minä laskin omani, ja he vain tuijottivat minua. Sitten portti aukesi, koska isäni oli avannut sen, ja he ajoivat pois.

Bamfordin mukaan hän oli jo ennen Newcastle-peliä joutunut poistamaan sometilinsä, koska oli saanut niin paljon törkyviestejä ja uhkauksia, joita kohdistettiin myös hänen nuoreen tyttäreensä.

– Luulen, että menneet viikot kulminoituivat siihen. Sain paljon kritiikkiä, oli se sitten oikein tai väärin. Se, miten he ilmaisivat sen, oli hullua.

Kirjoitushetkellä Leeds on Mestaruussarjassa kolmantena, pisteen päässä suoran nousijan paikasta.

BBC 5 Live Sport

@5liveSport
Patrick Bamford tells Joe Wilkinson how fans turned up at his home after a penalty miss

Listen to My Mate’s A Footballer now on BBC Sounds ⚽️🎧 bbc.co.uk/sounds/play/p0…

#BBCFootball #LUFC

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!