Kylian Mbappén on määrä poistua PSG:stä kuluvan kauden jälkeen.

Ranskalaismedian mukaan Mbappé on päättänyt vaihtaa maisemaa kesällä. Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy tähän kauteen. Mbappé ei aio hyväksyä PSG:n jatkosopimustarjousta. Ranskalaismediassa on kerrottu, että Mbappén on määrä ilmoittaa päätöksestään lähiaikoina.

Independentin saamien tietojen mukaan Arsenal ja Liverpool ovat tarkkailleet Mbappén tilannetta, mutta kumpikaan ei aio edetä pidemmälle sen suhteen. Arsenal ja Liverpool eivät halua rikkoa palkkarakennettaan, ja Mbappén houkutteleminen on siten mahdotonta.

Mbappé vaatii uudelta seuraltaan suorastaan hurjaa palkkaa.

Hyökkääjä tienaa parhaillaan yli 70 miljoonaa euroa kaudessa PSG:ssä. El Largueron saamien tietojen mukaan Mbappé vaatii uudelta seuraltaan hurjaa 120 miljoonan euron allekirjoitusbonusta ja noin 50 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Real Madridia pidetään Mbappén todennäköisimpänä uutena osoitteena, mutta Independentin mukaan Real Madrid ei ole toistaiseksi päässyt Mbappén kanssa sopuun pelaajan palkasta.

LUE MYÖS