Nigerian kapteeni Ahmed Musa on pyytänyt maajoukkueen kannattajia lopettamaan vihaviestien lähettämisen Fulhamin keskikenttäpelaajalle Alex Iwobille.

Iwobi, 27, ja kumppanit hävisivät sunnuntaina Afrikan mestaruusturnauksen finaalissa Norsunluurannikolle 1-2.

Loppuottelun jälkeen Iwobi poisti kaikki julkaisunsa Instagramista, koska niiden kommenttikentät täyttyivät vihaviesteistä.

Iwobi pelasi Nigerian jokaisessa seitsemässä kisapelissä ja esiintyi finaalissa 79 minuuttia ennen kuin tuli vaihtoon.

– Hyvät kannattajat, haluan pyytää teitä lopettamaan Alex Iwobiin kohdistuvan nettikiusaamisen, kirjoitti Musa X:ssä.

– On tekopyhää väittää, että jalkapallo yhdistää ihmisiä samalla, kun käyttäydytään näin. Pelin häviäminen on epäilemättä rankkaa, mutta yksittäisen pelaajan syyttäminen joukkueen puutteista on epäreilua ja epäoikeudenmukaista. Voitamme joukkueena ja häviämme joukkueena. Alex antoi kentällä kaikkensa, kuten jokainen joukkueemme jäsen.

Myös Nigerian urheiluministeri John Owan sekä maan suuri jalkapallolegenda, Iwobin setä Jay-Jay Okocha ovat pyytäneet kannattajia lopettamaan vihaviestien lähettämisen.

Iwobi siirtyi Fulhamiin viime kesänä lähes 27 miljoonalla eurolla edustettuaan edelliset neljä kautta Evertonia. Hän on pelannut debyyttikaudellaan Mökkiläisten riveissä 21 ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen yhden.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!