Eden Hazard edusti Chelseaa vuodet 2012-19.

Hazard kuuluu seurahistorian parhaimpiin pelaajiin ja viimeisteli Chelsean paidassa yli sata maalia. Hazard juhli Chelsean kanssa muun muassa kahdesti Valioliigan mestaruutta.

Chelsea voitti Mestarien liigan keväällä 2012. Hetkeä myöhemmin seura tiedotti hankkineensa Hazardin Lillestä.

Hazard vieraili hiljattain John Obi Mikelin podcastissa, ja kertoi, ettei tuolloin harkinnutkaan siirtoa Chelseaan. Chelsea pelasi heikon kauden Valioliigassa. Pitkään näytti siltä, ettei Chelsea pelaisi Mestarien liigassa kaudella 2012-13. Hazardilla oli mahdollisuus siirtyä muuallekin.

– Keskustelin Sir Alex Fergusonin kanssa. Lisäksi keskustelin myös Harry Redknappin kanssa. Hän valmensi tuolloin Tottenhamia. Matkustin myös Manchesteriin vierailemaan Manchester Cityn harjoituskeskuksessa.

Yksi ottelu ratkaisi lopulta Hazardin Chelsea-siirron.

– Minulla oli siten muutama hyvä vaihtoehto, mutta Chelsea ei kuulunut niihin, koska Chelsea ei pelannut tuolloin hyvää kautta Valioliigassa. Chelsea päätyi sillä kaudella Valioliigassa kuudenneksi tai seitsemänneksi, kun he voittivat Mestarien liigan. Tiesin jättäväni Ranskan siirtyäkseni Valioliigaan, mutta en Chelseaan, koska halusin pelata Mestarien liigassa. Siirryin Chelseaan lopulta, koska he voittivat Mestarien liigan.

LUE MYÖS