Viime syksynä pelaajauransa lopettanut Eden Hazard nousi Chelseassa maailman parhaiden pelaajien joukkoon.

Hazard edusti Chelseaa seitsemän vuoden ajan ennen siirtoaan Real Madridiin kesällä 2019. 

Hazard oli Real Madridissa jatkuvasti loukkaantuneena, eikä onnistunut lopulta nousemaan Carlo Ancelottin suosioon. Hazard jäi Espanjassa hyvin pienille minuuteille. Hazard ja Real Madrid purkivat sopimuksensa viime kesänä.

John Obi Mikel haastatteli Hazardia podcastissaan ja tiedusteli entiseltä joukkuetoveriltaan, kuka on kaikista lahjakkain pelaaja, kenet Hazard on kohdannut pelikentillä. Hazard nosti esiin yhden nimen.

– Pelasin Real Madridissa maailman parhaiden pelaajien kanssa. Siellä oli Luka Modricin ja Karim Benzeman kaltaisia pelaajia. Chelseassa pelasin Kevin De Bruynen, Frank Lampardin ja Juan Matan kanssa, mutta ainoa pelaaja, jonka kohdalla sanoin vau, on Gaël Kakuta.

– Jos minulta kysytään talentista, on hän ylivoimainen ykkönen. Puhun vain talentista. Ranskassa junioritasolla voitimme yleensä ottelumme viidellä tai kuudella maalilla. Olin yleensä kentän paras pelaaja, mutta hävisimme jokaisella kerralla, kun pelasimme Kakutaa vastaan. Hän oli paras. Se ei ollut normaalia.

Kakuta, 32, edustaa parhaillaan Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Amiensia. Kakuta on pelannut muun muassa Chelseassa, Lensissä ja Rayo Vallecanossa.

LUE MYÖS