Will Still, 31, on yksi maailman kiinnostavimmista valmentajista.

Belgian ja Englannin passit omaava Still on työskennellyt puolentoista vuoden ajan Ranskan pääsarjassa pelaavan Reimsin päävalmentajana.

Euroopan huippusarjojen nuorin päävalmentaja kävi The Athleticin haastattelussa ja puhui tulevaisuudestaan.

Still neuvotteli joulukuussa Sunderlandin kanssa sopimuksesta, mutta jäi lopulta Reimsiin. Stillin sopimus Reimsin kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta on hyvin mahdollista, että luotsi vaihtaa kesällä maisemaa.

– Jos minusta kiinnostuu joku kunnianhimoinen Mestaruussarjan seura, joka haluaa tehdä asiat oikealla tavalla, olla avoin ja rehellinen, sekä tehdä kovasti töitä mennäkseen eteenpäin, niin rakastaisin olla mukana sellaisessa projektissa.

Still haluaa työskennellä Englannissa.

– Tietenkin Valioliiga on jokaisen valmentajan suurin unelma, mutta en pidä kiirettä sen suhteen. Kyse ei ole siitä, että palatessani Englantiin minun on välittömästi valmennettava Valioliigassa tai mentävä tiettyyn seuraan. Jos joku seura sopii minulle, niin sitten se sopii, ja olisin onnellinen.

– En ole koskaan suunnitellut uraani, tai asettanut mitään aikarajaa mihinkään. Olen vain odottanut mahdollisuuksia ja katsonut, miltä ne tuntuu.

LUE MYÖS