Manchester Unitedin hyökkääjälupauksen Omari Forsonin odotetaan pääsevän lauantaina ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen aloituskokoonpanoon, kertoo Athletic.

Unitedin vaihtoehdot piikkiin ovat vähissä, sillä sekä Rasmus Højlund että Anthony Martial ovat parhaillaan loukkaantuneena.

Hurjaan maalivireeseen yltynyt Højlund, 21, on 2-3 viikkoa sivussa lihasvaivan takia, kun taas Martial, 28, on vielä joitain viikkoja sivussa nivusvammasta johtuen.

Englantia nuorten maajoukkueissa edustanut Forson, 19, on vielä todella tuore nimi Unitedin ykkösmiehistössä. Hän on päässyt kentälle kolmessa ottelussa, mutta pelannut niissä yhteensä vain joitain minuutteja.

Athleticin mukaan Forson saa todennäköisesti näytönpaikkansa lauantaina, kun Manchester United isännöi Fulhamia Valioliigassa. Viaplay näyttää ottelun.

United on Højlundin loukkaannuttua peluuttanut treeneissä Forsonia Marcus Rashfordin ja Alejandro Garnachon rinnalla.

Forsonin potentiaalinen paikka avauskokoonpanossa olisi valtava luottamuslause manageri Erik ten Hagilta. Nuorukaisen sopimus on päättymässä ensi kesänä, mutta hän vaikuttaa tämänhetkisessä tilanteessa silti olevan nokkimisjärjestyksessä edellä Antonya ja Amad Dialloa, jotka on hankittu seuraan valtavilla summilla.

Laurie Whitwell

@lauriewhitwell
Omari Forson is in frame for his first #MUFC start v Fulham after injury to Rasmus Hojlund.

Training has featured Forson, 19, in a front three including Marcus Rashford + Alejandro Garnacho.

After @AcademyScoop

Some details on Forson as a player ⬇️

theathletic.com/5295281/2024/0…
theathletic.com

Teenager Forson makes first Man United start

Omari Forson will make his first start for Manchester United against Fulham on Saturday as a replacement for the injured Rasmus Hojlund. After working on it in training this week, Erik ten Hag has...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!