Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder painoi villaisella suojattiensa Vinicius Souzan ja Jack Robinsonin keskinäisen nahistelun kentällä.

Bladesin kaksikko otti sunnuntaina avausjaksolla tulisesti yhteen, kun Sheffield United hävisi Valioliigassa Wolverhamptonin vieraana 0-1.

Souzan ja Robinsonin sanasota yltyi tönimikseksi, ja joukkuekaverien oli erotettava heidät toisistaan. Videotuomari tarkasti tilanteen, mutta kummallekaan ei koitunut siitä seuraamuksia.

Wilderin mukaan välienselvittelyssä ei ollut mistään vakavasta kyse. Hänestä oli vain harmillista, että se tapahtui kesken ottelun nuorten katsojien edessä.

– Tuota tapahtuu joka seurassa ympäri maata 3-4 kertaa vuodessa. Sitä ei tietenkään voi suvaita, mutta sen on pysyttävä tietyllä tasolla. Meillä on vastuu nuorista lapsista, kommentoi Wilder Sheffield Starin mukaan.

– Tuota tapahtuu suljettujen ovien takana joka tasolla, Manchester Cityssä ja Kakkosliigan pohjalla. Sitä ei haluaisi nähdä, mutta sitä tapahtuu. VAR huomasi sen, ja minusta on vain hyvä mennä nopeasti eteenpäin.

– Heitä muistutettiin vastuistaan tauolla. Puhuimme pojille, ja he olivat ok sen kanssa. Viniä tai Jackia vastaan ei aloiteta mitään toimia. Kaikki on kunnossa.

Sheffield United on sunnuntain tappion myötä yhä Valioliigan jumbona, kahdeksan pisteen päässä putoamisviivasta.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!