Sofyan Amrabat siirtyi viime elo-syyskuun vaihteessa Fiorentinasta lainalle Manchester Unitediin.

Manchester United maksoi keskikenttäpelaajan lainasta noin kymmenen miljoonaa euroa. Lainassa on mukana noin 20 miljoonan euron osto-optio.

Marokon A-maajoukkueen avainpelaajiin lukeutuva Amrabat siirtyi Manchester Unitediin suurin odotuksin, muttei ole onnistunut vakuuttamaan. Amrabat on jäänyt lopulta pienelle vastuulle Erik ten Hagin alaisuudessa.

Manchester Evening Newsin saamien tietojen mukaan Manchester United on jo päättänyt jättää osto-option käyttämättä. Amrabat palaa siten kesällä Fiorentinaan.

Amrabatin ja Fiorentinan välit eivät ole parhaimmasta päästä. Reilu vuosi sitten Amrabat painosti Fiorentinaa lainaamaan hänet Barcelonaan. Laina ei toteutunut, mutta Fiorentina pettyi pelaajansa käytökseen ja siirsi hänet hetkeksi sivuun edustusjoukkueen toiminnasta.

LUE MYÖS