Borussia Dortmundin hyökkääjä Donyell Malen sanoo haaveilevansa paluusta Englantiin.

Hollannin maajoukkuehyökkääjä pelasi nuorempana pari vuotta Arsenalin akatemiassa, muttei koskaan debytoinyt Tykkimiesten ykkösmiehistössä.

Lehtitietojen mukaan Dortmund on asettanut 25-vuotiaalle Malenille ensi kesäksi 50 miljoonan euron hintalapun.

– Unelmani on pelata Valioliigassa. Uskon sen johtuvan siitä, että pelasin nuorena Englannissa, kommentoi Malen Voetbalzonelle Goalin mukaan.

Malenilta kysyttiin, olisiko hän kiinnostunut palaamaan Arsenaliin.

– Kyllä, palaisin [sinne]. Halusin [nuorena] pelata Arsenalissa, suosikkiseurassani. Pelasin siellä nuorena ja halusin kovasti tehdä läpimurtoni siellä. Toisinaan jalkapallouralla tulee vain sellaisia pisteitä, joissa on tehtävä päätöksiä.

– Harjoittelin silloin edustusjoukkueen kanssa ja otin kyllä askelia oikeaan suuntaan, mutta ajattelin, että minun on päästävä pelaamaan ammattilaistasolla. Näin, kuinka joukkuekaverini pääsivät pelaamaan ammattilaisten peleissä, kun minä pelasin vielä juniorien kanssa. Tiesin, että lähteminen oli oikea vaihtoehto.

Malen on tällä kaudella pelannut Borussia Dortmundissa 30 ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen neljä.

Football Talent Scout - Jacek Kulig

@FTalentScout
21-year-old Donyell Malen for PSV in the 20/21 season:

☑️45 games
⚽️27 goals
🅰️10 assists
📊G/A every 96 minutes

Signed from Arsenal for 600K€, sold to BVB for 30M€ after scoring 55 goals and providing 24 assists in 116 games. One of PSV's best signings in the last decade.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!