Peliviikko 27 saapuu keskellä viikkoa pelattujen FA Cup-otteluiden jälkeen managerien luokse. Tässä tekstissä käsitellään pelivikkoa 26, Tottenhamia, peliviikon 29 varmistettuja otteluita, kapteeniutta, toimituksen joukkuetta ja joukkueen pärjäämistä. 

Peliviikko 26

West Ham voitti Brentfordin 4-2 Jarrod Bowenin tehdessä hattutempun. Arsenal voitti Newcastlen 4-1. Douglas Luiz teki kaksi maalia Aston Villan voittaessa Nottingham Forestin 4-2.

Tottenham

Tottenhamin tyhjän peliviikon 26 jälkeen joukkueen otteluohjelma näyttää tuleville viikoille erinomaiselta. Tottenham pelaa lisäksi peliviikolla 29, mikä nostaa joukkueen osakkeita. Paras vaihtoehto on joukkueen kapteeni Son Heung-min (£9,6m), mutta James Maddison (£7,9m) on hyvä vaihtoehto, mikäli Son ei sovi joukkueen budjettiin.

Peliviikko 29

FA Cupin otteluiden myötä peliviikon 29 pelaavat joukkueet ovat selvillä. Peliviikon 29 ottelut auttavat managereja suunnittelemaan ja käyttämään tulevia vaihtotapahtumiaan, mikäli manageri ei aio käyttää Free Hit -pelimerkkiä. Mikäli manageri kykenee hankkimaan 7-8 laadukasta pelaajaa pelaavista joukkueista, Free Hitin käyttäminen ei välttämättä ole tarpeellista.

Kapteeni

Erling Haalandin pisteodottama, 7,5, on jälleen peliviikon suurin. Norjalainen teki FA Cupissa Lutonia vastaan peräti viisi maalia, ja Manchester City kohtaa kotonaan ailahtelevaisen Manchester Unitedin.

Toinen vaihtoehto on erinomaiseen vireeseen äitynyt Bukayo Saka, jonka pisteodottama on 7,2. Saka kohtaa Arsenalin kanssa Sheffield Unitedin, joka on sarjataulukon viimeisenä.

Joukkueen pärjääminen

Toimituksen joukkue kerää peliviikolta 26 punaisen nuolen. Joukkue keräsi 56 pistettä keskiarvon ollessa 46 pistettä.

TOIMITUKSEN JOUKKUE

Toimituksen joukkue ryhmittyy peliviikolle 27 yllä olevalla kokoonpanolla. Joukkueen yksi ilmainen vaihtotapahtuma on käytetty, kun Son Heung-min korvaa loukkaantuneen Richarlisonin. Kapteeninnauhan saa käteensä Haaland.

Iisakki Lehtonen

LUE MYÖS