Manchester City eteni keskiviikkona Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla FC Kööpenhaminan 3-1 kotikentällään. Neljännesvälierän yhteismaalit menivät Citylle 6-2.

Keskiviikkona City avasi maalihanansa jo viidennellä minuutilla, kun Manuel Akanji tälläsi volleyn verkkoon suoraan Julián Álvarezin kulmapotkusta.

Viisi minuuttia myöhemmin manchesterilaiset osuivat taas. Álvarez täräytti kulmapotkun jälkitilanteessa pallon takaisin kohti maalia ja Kööpenhaminan maalivahti Kamil Grabara hörppäsi vedon sisään.

Vierailijat kavensivat puolen tunnin kohdalla nopeasta hyökkäyksestä. Mohamed Elyounoussi kuskasi pallon omalta puoliskoltaan Cityn rangaistusalueelle, käytti pelivälineen Orri Óskarssonilla ja latasi kuulan maaliin.

City iski illan viimeisen osuman vielä ennen taukoa. Rodrin pitkä syöttö tavoitti Erling Haalandin, joka haki vasemman jalkansa vapaaksi ja tykitti pallon etukulmaan.

Puolivälieräparit arvotaan 15. maaliskuuta.