Manchester Cityn puolustaja Kyle Walker kehuu erotuomari Michael OIiveria siitä, että tämä ei ”murentunut” Liverpoolin kotiyleisön edessä viime sunnuntaina.

Joukkueet päätyivät Valioliigan kärkitaistossa 1-1-tasapeliin, mutta varsinkin yksi tilanne ottelun lopussa on jäänyt puhuttamaan ihmisiä. Cityn Jérémy Doku osui palloa tavoitellessaan jalallaan Liverpoolin Alexis Mac Allisterin rintaan, mutta tilanteesta ei vihelletty pilkkua isännille.

Mac Allister ja Liverpoolin manageri Jürgen Klopp olivat ottelun jälkeen varmoja siitä, että tilanteesta olisi kuulunut rangaistuspotku heille. Oliver ja videotuomari eivät kuitenkaan nähneet pilkun aineksia.

Walkerin, 33, mukaan oli hienoa, että Oliver ei kuunnellut raivoisan kotiyleisön vaatimuksia.

– Minusta tuomari pärjäsi todella hyvin. Hän olisi voinut murentua Anfieldin yleisön edessä, mutta se osoittaa hänen kokemuksensa, se osoittaa hänen luonteensa, kommentoi Walker Sky Sportsille.

– Siksi häntä pidetään tällä hetkellä luultavasti yhtenä maan ja maailman parhaista erotuomareista.

Walkerilta kysyttiin, rikkoiko Doku hänen mielestään Mac Allisteria.

– Ei varmaankaan ole minun asiani sanoa, onko se mielestäni pilkun paikka. Jos sanon, että se ei ole pilkku, siitä tulee otsikoita. Jos sanon, että se on pilkku, siitä tulee otsikoita.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Klopp on Doku's challenge on Mac Allister: “Clear penalty for all football people on this planet”.

“In all positions on the pitch it's a foul and a yellow card too”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!