Arsenalin maalivahti David Raya sanoo, että hän ei ollut täysin tyytyväinen suoritukseensa, vaikka torjuikin Tykkimiehet Mestarien liigan puolivälieriin.

Raya, 28, ja kumppanit olivat neljännesvälierissä Portoa vastaan 1-1-lukemissa kahden pelin jälkeen, joten vuorossa oli ensin jatkoaika ja lopulta rangaistuspotkukilpailu. Arsenal oli pilkuilla vahvempi maalein 4-2, kun Raya torjui kaksi Porton yritystä.

Espanjalaisvahti pysäytti Wendellin ja Galenon potkut, mutta hän harmitteli pelin jälkeen, ettei saanut myös Marko Grujićin vetoa kiinni.

– Minun olisi pitänyt torjua kolme, mutta olen iloinen, että torjuin kaksi, kommentoi Raya TNT Sportsille.

– Pelasimme todella hyvää peliä alusta alkaen. Hallitsimme peliä, loimme paikkoja, ja rangaistuspotkuille mentiin. Olemme työskennelleet paljon rangaistuspotkujen parissa tällä kaudella, ja kaikki kova työ maalivahtivalmentajan ja joukkueen kanssa on tuottanut tulosta.

– Tämä merkitsee kaikkea. Jalkapalloa pelataan tällaisia asioita varten, ja olen onnekas, että saan pelata Arsenalissa, olla Mestarien liigassa ja päästä puolivälieriin. Aiomme vain nauttia illasta.

Arsenal saa tietää puolivälierävastustajansa perjantain arvonnassa.

Squawka

@Squawka
David Raya has now saved more penalties in Champions League penalty shootouts than any other goalkeeper in Arsenal's history (2).

He's the first Arsenal 'keeper to save a spot kick in a UCL shootout since Manuel Almunia vs. Roma in 2009. 🧤🧤

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!