Manchester United ja Liverpool kohtasivat toisensa sunnuntaina Old Traffordilla FA Cupin yksiosaisessa puolivälieräottelussa.

Manchester United kaatoi Liverpoolin lopulta jatko-ottelun jälkeen maalein 4-3.

Manchester United aloitti ottelun hienosti. Scott McTominay vei isännät johtoon maalin edustalta. Maali oli keskikenttäpelaajalle jo kauden yhdeksäs.

Manchester United näytti jo menevän tauolle johtoasemassa, mutta toisin kävi.

Alexis Mac Allister tasoitti ottelun 44. minuutilla. Mac Allister sai pallon itselleen boksissa ja laukoi sen tarkasti alakulmaan. Vain minuuttia myöhemmin Liverpool siirtyi johtoon. André Onana torjui Darwin Núñezin laukauksen eteensä ja Mohamed Salah pääsi laukomaan pallon maaliin. 1-2.

Manchester United haki vimmatusti tasoitusmaalia toisella jaksolla. Isäntien tasoitusmaali syntyi vain muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Antony laukoi pallon komeasti takakulmaan. Maali oli paljon kritiikkiä saaneelle Antonylle kauden toinen.

Vielä varsinaisen peliajan viimeisillä sekunneilla Marcus Rashfordilla oli loistava maalipaikka, mutta laukaus viuhui tolpan juuresta ohi maalin.

Harvey Elliott viimeisteli Liverpoolin kolmannen maalin hetki ennen jatko-ottelun ensimmäisen puoliskon loppua. Boksin ulkopuolelta lähtenyt laukaus kimposi Christian Eriksenin kautta Manchester Unitedin maaliin. 2-3.

Manchester United ei kuitenkaan luovuttanut. Rashford tasoitti pelin 112. minuutilla. Ottelu näytti jo etenevän rangaistuspotkukilpailuun, mutta Amad Diallo oli toista mieltä. Manchester United pääsi nopeaan vastahyökkäykseen. Alejandro Garnacho syötti pallon Diallolle, jonka tarkka viimeistely löysi tiensä alakulmaan. 4-3.