Christian Eriksen ei ole tällä hetkellä tyytyväinen peliaikaansa Manchester Unitedissa. 32-vuotias keskikenttäpelaaja on pudonnut kuluvalla kaudella Erik ten Hagin miehistössä vaihtopelaajan rooliin.

Eriksen, 32, on saanut vuodenvaihteen jälkeen kaikki kilpailut mukaan lukien vain 116 minuutin verran peliaikaa. Ten Hag on suosinut tanskalaisen sijaan avauksessa Bruno Fernandesia, Casemiroa ja 18-vuotiasta Kobbie Mainoota. Myös Scott McTominay on nauttinut suuresta roolista.

Pienentynyt rooli ei ole Eriksenille itselleen riittävä. Keskikenttäpelaaja on huolissaan asemastaan joukkueessa.

Eriksen kärsi marraskuussa polvivammasta, joka piti hänet seitsemän ottelua sivussa.

– Olen keskustellut asiasta Erikin kanssa, koska en ole tyytyväinen tilanteeseen. Haluan pelata mahdollisimman paljon. Olen joukkueelle käytössä, Eriksen kommentoi tanskalaiselle Tipsbladetille.

– Hän (ten Hag) sanoi tämän olevan hänen valitsemansa joukkue. Kobbie Mainoo pelaa hyvin ja niin myös muukin keskikenttä, joten kilpailua pelipaikoista riittää. Sitä voi odottaa huippuseuroissa.

– Tästä voi kuitenkin olla huolissaan pitkäaikaisesti, koska haluan pelata niin paljon, kuin mahdollista. Tottakai sitä ei halua istua koko aikaa penkillä. Monesti kun muutetaan kokoonpanoa ja voitetaan, sitä voittavaa kokoonpanoa ei muuteta. Kunnioitan sitä.

Eriksen saapui Man Unitediin kesällä 2022 ilmaissiirrolla. Tanskalainen pelasi viime kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 44 ottelussa ja teki kaksi maalia. Maalisyöttöjä kertyi myös kymmenen kappaletta.

Man United kohtaa seuraavaksi maajoukkuetauon jälkeen Eriksenin entisen seuran Brentfordin maaliskuun 30. päivänä.

LUE MYÖS!