Fluminensen urheilutoimenjohtaja Fred sanoo, että seura odottaa Chelsean topparia Thiago Silvaa avosylin takaisin.

Silva, 39, aloitti uransa Fluminensessa ennen kuin lähti valloittamaan Eurooppaa. Nykyään, reilut 20 vuotta myöhemmin, hänet tunnetaan yhtenä sukupolvensa parhaista puolustajista koko maailmassa.

Brassitopparin ura on vienyt hänet muun muassa AC Milaniin sekä Paris Saint-Germainiin ja sieltä Chelseaan. Monet uskoivat, että Silva olisi Chelseassa väliaikainen ratkaisu, mutta hän pelaa Lontoossa jo neljättä kauttaan isossa roolissa.

Silvan ja Chelsean sopimus päättyy tulevana kesänä, eikä jatkodiilistä ole ainakaan vielä tihkunut tietoa. Jos Chelsea tarjoaa konkaripuolustajalleen uutta sopimusta, se olisi luultavasti vuoden diili, kuten hänen edellisetkin sopimuksensa Valioliigassa.

– Thiago Silva on pitkään ollut unelmamme. Puheenjohtajamme puhuu hänelle lähes viikottain, kommentoi Fred Athleticin mukaan.

– Thiagolla on sopimus Englannissa, ja me kannustamme häntä. Olen henkilökohtaisesti hänen ystävänsä, hän ansaitsee parasta. Hän tietää, että täällä ovet ovat auki hänen paluulleen.

– Mitään ei ole [sovittu]. Meidän on oltava varovaisia, ettemme aseta liikaa paineita Thiagolle. Kannattajamme rakastavat Thiagoa, me rakastamme Thigoa ja Thiago rakastaa Fluminensea.

– Se (paluu) on väistämätön. Se on pelaajan ja seuran tahto, ja me toivomme, että se tapahtuu mahdollisimman pian.

Fred revela conversas "toda semana" entre Mário e Thiago Silva: "Portas escancaradas no Fluminense"

👉👉glo.bo/4ciSxp7

📸Reprodução

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!