Crystal Palacen maalivahdin Sam Johnstonen odotetaan olevan loppukauden sivussa kyynärpäävamman takia, kertoo Athletic. Häneltä jää loukkaantumisen myötä myös kesän EM-turnaus väliin.

Johnstonen, 31, oli määrä pelata tiistaina Englannin ystävyysottelussa Belgiaa vastaan, mutta hän loukkasi kyynärpäänsä maanantaina harjoituksissa.

Palace-vahti jätti maajoukkuekomennuksen kesken, ja hän on Athleticin mukaan käynyt leikkauksessa, josta toipuminen kestää ”pitkään”.

Englannin kiistaton ykkösvahti on Evertonin Jordan Pickford, mutta hänen takanaan käydään kovaa kilpailua kirittäjien paikoista. Newcastlen Nick Pope kärsii myös loukkaantumisesta tällä hetkellä ja Aaron Ramsdale on jäänyt vähälle vastuulle Arsenalissa.

Burnleyn James Trafford nostettiin alle 21-vuotiaiden maajoukkueesta Johnstonen tilalle ja Rangersin Jack Butland oli lehtitietojen mukaan lähellä kutsua A-maajoukkueeseen pitkän tauon jälkeen.

Myös Johnstonen seurajoukkuekaveri Dean Henderson saattaa olla ehdolla EM-kisajoukkueeseen, jos hän pelaa vahvan loppukauden. Henderson siirtyi Palaceen viime kesänä ja nappasi joulukuussa ykkösvahdin paikan, mutta Johnstone on ollut taas edellisillä kierroksilla tolppien välissä.

Neljä A-maaottelua pelannut Johnstone oli Englannin varavahtina edellisissä EM-kisoissa, mutta Qatarin MM-turnaukseen häntä ei valittu.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Crystal Palace goalkeeper Sam Johnstone is expected to miss the remainder of the season and Euro 2024 with an elbow injury.

Johnstone, 31, was set to start England’s friendly with Belgium before suffering the injury in training ahead of the game.

#CPFC

theathletic.com/5372130/?utm_m…
theathletic.com

Johnstone set to miss rest of season, Euro 2024 after elbow surgery

Crystal Palace and England goalkeeper Sam Johnstone is expected to miss the remainder of the season and Euro 2024 with an elbow injury. Johnstone, 31, was set to start England’s friendly with Belgium...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!