Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino on harmissaan keskikenttäpelaajansa Roméo Lavian tilanteesta.

Lavia, 19, siirtyi Chelseaan viime kesänä Southamptonista yli 60 miljoonan euron kaupassa, mutta hänen debyyttikautensa kesti peliminuuteissa vain 32 minuuttia.

Belgialaistaituri saapui seuraan nilkkavaivaisena ja loukkasi heti debyyttinsä jälkeen vakavasti reitensä. Toistaiseksi ainoan ottelunsa Lavia pelasi joulukuussa, ja viime keskiviikkona Chelsea kertoi, että hänen kautensa on ohi.

– Tämä on todella vaikea tilanne hänelle. Hän on surullinen. Hän ei ole tyytyväinen, koska hän on pelannut vain 30 minuuttia, sanoi Pochettino Athleticin mukaan.

– Hän tuli seuraan loukkaantuneena, eikä pystynyt harjoittelemaan kanssamme ensimmäisinä kuukausina. Kun hän lähestyi pelikuntoa, hänelle tuli ongelma jalkaan. Sitten hän kuntoutui, pelasi 30 minuuttia ja loukkaantui.

– Meillä ei joulukuusta asti ole ollut mahdollisuutta harjoitella hänen kanssaan, koska hän ei ole ollut käytettävissä tai edes lähellä sitä. Nyt on mennyt neljä kuukautta, eikä meillä ole kertaakaan ollut mahdollisuutta harjoitella hänen kanssaan. Todella surullista.

Lavian ja Chelsean sopimus on voimassa kesään 2030 saakka.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔵🇧🇪 Pochettino: “Roméo Lavia is sad, it’s a really difficult situation. He's only played 30 minutes after joining us”.

“When the club signed him he arrived with problems from Southampton, and then when he was ready he suffered a problem in his feet”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!