Vasta loukkaantumisesta toipunut Harvey Barnes nousi supervaihtomieheksi, kun Newcastle kiri kahden maalin takaa voittoon kotiottelussa West Hamia vastaan. Laiturin kaksi maalia viimeisen 12 minuutin sisällä nosti Harakat täyteen pistepottiin isäntien 4-3-voittoon päättyneessä trillerissä.

Barnes tuli ottelussa 67. minuutilla vaihdosta sisään loukkaantuneen Miguel Almironin tilalle. Jamaal Lascelles oli jo pudonnut avausjaksolla Newcastlen vahvuudesta.

Newcastle United FC

@NUFC
Football, eh! 🏹🤩

West Ham johti toisen puoliskon alussa jo kahdella maalilla, kun Jarrod Bowen oli viimeistellyt 3-1-osuman Mohammed Kudusin pedattua laiturin läpiajoon. Avauspuoliskon lisäajalla tutkapari oli toiminut toisin päin, kun Bowen tarjoili ghanalaisen maalin.

Newcastle aloitti kirinsä West Hamin keskikenttäpelaaja Kalvin Phillipsin rikkeen aiheutettua rangaistuspotkun viimeisellä vartilla. Alexander Isak iski tästä päivän toisen osumansa pilkulta.

Isännät saivat tästä kavennuksesta virtaa ja kolmas maali syntyi kahdeksan minuuttia ennen täyttä aikaa. Harvey Barnes murtautui keskeltä läpi ja sijoitti matalan laukauksen Lukasz Fabianskin selän taakse tasoittaen lukemat.

Myöhemmin lisäajalla Barnes naulasi Newcastlen kirin päätteeksi voittomaalin huimalla laukauksella boksin takaa. Pian laiturin osuman jälkeen Anthony Gordon sai toisen varoituksensa isännillä ajanpeluusta, mutta West Ham ei onnistunut käyttämään miesylivoimaa hyväkseen.

Newcastle nousi voiton myötä sarjataulukossa kahdeksanneksi. Eroa pykälän ylempänä olevaan West Hamiin on vain yksi piste.

LUE MYÖS!