Vielä joitain vuosia sitten olisi ollut ennenkuulumaton ajatus, että Manchester United voisi olla tyytyväinen tasapeliin Brentfordia vastaan.

Lauantaina niin kävi, vaikka United meni johtoon 96. minuutilla Mason Mountin osumalla. Vain pari minuuttia myöhemmin Kristoffer Ajer tasoitti kotiyleisön iloksi loppulukemat 1-1:een.

Brentford taisteli tappioasemasta itselleen pisteen, mutta ennen lisäajan alkua kotijoukkue oli ollut niskan päällä käytännössä koko ottelun. Thomas Frankin luotsaama miehistö loi 20 maalintekopaikkaa enemmän kuin United.

Kaikkiaan Brentfordilla oli pelissä 31 maalintekoyritystä, mikä on seuran uusi ennätys Valioliiga-ottelussa. Lisäksi isännät kolisuttelivat tolppia peräti neljä kertaa, joten kaukana osumat eivät olleet.

Ennen maaliskuun maajoukkuetaukoa Manchester United oli voittanut Liverpoolin FA Cupissa 4-3 jatkoajan päätteeksi. Sky Sportsin asiantuntija Jamie Redknapp uskoo, että Brenfordkin yllättyi, kuinka paljon heikompi United oli lauantaina.

– Ennen peliä Thomas Frank oli varmasti hieman hermostunut ajatellen, että ”nyt näemme erilaisen Unitedin. Tulemme näkemään Unitedin, joka on täynnä itseluottamusta Liverpool-tuloksen jälkeen”. Se oli kaikkea muuta kuin sitä.

– He antoivat pallon niin monta kertaa vastustajalle. Heiltä puuttui energiaa pallon kanssa ja ilman palloa. He saivat Brentfordin näyttämään Real Madridilta!

– Man Utd oli niin pihalla. Kukaan ei halunnut mennä kaksinkamppailuihin, vastustajan annettiin pelata… Se oli liian helppoa Brentfordille. Oli kuin Unitedilla olisi ajoittain ollut vain yhdeksän miestä kentällä.

Duncan Alexander

@oilysailor
Manchester United join Sheffield United as the only sides to concede 30+ shots in more than one PL game this season

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!