West Hamin keskikenttäpelaaja Kalvin Phillips näytti keskisormea kannattajalle, joka haukkui häntä lauantain Newcastle-pelin jälkeen.

Phillips, 28, jäi alkukaudesta Manchester Cityssä lähes olemattomalle vastuulle, ja hänen lainapestinsä West Hamissa on ollut toistaiseksi vaikea.

Sunnuntaina Phillips tuli vaihdosta kentälle 69. minuutilla, minkä jälkeen Newcastle nousi kahden maalin tappioasemasta 4-3-kotivoittoon. Hän oli ehtinyt olla vajaat kymmenen minuuttia kentällä, kun hän aiheutti pilkun, joka käynnisti Newcastlen loppukirin.

Ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa Phillips näyttää keskisormea kannattajalle noustessaan West Hamin bussiin pelin jälkeen. Klipissä kuuluu, kuinka eräs kannattaja haukkuu Phillipsiä ”hyödyttömäksi” ja pelaaja vastaa takaisin kansainvälisellä käsimerkillä.

Artikkeli jatkuu videon alla.

Not Match of the Day

@NOT_MOTD
Kalvin Phillips is not in a good place..

West Hamin manageri David Moyes sanoi, että Phillipsin aiheuttama pilkku oli epäonninen tilanne, mutta hän myönsi, että Phillipsin vaihto ei tuottanut toivottua tulosta.

– Pilkku oli iso käännekohta pelissä, mutta teimme vaihdon sen takia, koska meistä tuntui, että he (Newcastle) olivat ottaneet pelin haltuun, sanoi Moyes Sky Sportsin mukaan.

– Me yritimme antaa itsellemme yhden keskikenttäpelaajan lisää 3-1-tilanteessa. Emme halunneet odotella, että he kaventavat. Se päätös ei ehkä toiminut tänään.

– Mutta minun on sanottava, että ennen pilkkua Newcastle hukkasi kaksi isoa paikkaa, joten se oli syynä vaihtoon. Ei se, että me ajattelimme voittavamme 3-1. He olivat hukanneet pari isoa paikkaa ja minä yritin varmistaa, ettemme häviä, joten koitin tehdä vaihdon positiivisella tavalla. Me yritimme sitä, eikä se selkeästi onnistunut.

– Mutta en aio sanoa mitään kenestäkään pelaajasta. En tekisi niin, se olisi väärin.

LUE MYÖS!