Carlo Ancelotti ei usko Manchester Cityn tiiviin otteluohjelman vaikuttavan Mestarien liigan puolivälieräsarjaan Real Madridia vastaan. Real Madridin päävalmentaja antoi vastauksensa Pep Guardiolan valitteluihin Cityn kilpailukalenterista.

Man City pelaa keskiviikkona Valioliigassa kotona Aston Villaa vastaan ja kohtaa lauantaina vieraskentällä Crystal Palacen. Cityzens isännöi myös eilen Arsenalia 0-0-tasalukemiin päättyneessä kärkikamppailussa.

Ancelottin luotsaama Real Madrid saa puolestaan yhdeksän päivää lepoaikaa ennen ensimmäistä osaottelua Cityä vastaan. Joukkue pelasi viimeisen pelinsä ennen puolivälieräparia viime sunnuntain 2-0.-kotivoitossa Athletic Bilbaota vastaan.

– Yhdeksän päivää! He pelaavat viikonloppuna, eivätkä enää sen jälkeen ennen meidän välistä peliä. Antaisitte minulle edes yhden päivän lisää. Yksikin päivä voisi tehdä eron, Guardiola harmitteli ennen Arsenal-peliä.

– Se näyttää minusta hyvältä. Heillä on monimutkaisempi otteluohjelma ja se on modernia jalkapalloa. Meillä on tietysti pieni etu, mutta se ei tule vaikuttamaan peliin, Ancelotti vastasi Guardiolan kommentteihin lehdistötilaisuudessa Real Madridin Athletic-ottelun jälkeen.

Real Madrid isännöi Cityä otteluparin avausosassa tiistaina yhdeksäs päivä huhtikuuta. Toinen osaottelu pelataan viikkoa myöhemmin keskiviikkona.

LUE MYÖS!