Mikel Arteta uskoo Arsenalin todistaneen pystyvänsä taistelemaan Valioliigan mestaruudesta. Tykkimiehet onnistui pitämään sunnuntaina Manchester Cityn Etihadilla nollilla ja nappaamaan vieraskentällä maalittoman tasatuloksen.

Tasapelin myötä Arsenal on sarjataulukossa toisena kaksi pistettä sarjakärki Liverpoolia perässä.

– Me parannamme koko ajan ja ymmärrämme, miten näissä otteluissa kilpaillaan. Vielä on askel otettavana mestaruuksien voittamiseen. Se askel on voittaminen. Onnistuimme pelaamaan tasapelin, mutta meidän on seuraavaksi voitettava, Arteta arvioi lehdistölle City-ottelun jälkeen.

– Meillä oli maalipaikkoja, joista emme saaneet parasta irti. Seuraava askel on saada rauhallisuutta pallolliseen pelaamiseen.

Arsenal taisteli myös viime kaudella Cityn rinnalla Valioliiga-mestaruudesta. Tuolloin Tykkimiehet murskattiin Etihadilla 1-4-lukemin viime vuoden huhtikuussa.

– Olimme täällä 11 kuukautta sitten ja silloin tarina oli hyvin erilainen. Joukkueena on otettava askelia eteenpäin ja me teimme sen tänään. Jos emme voita, meidän on varmistettava tasuri. Me onnistuimme siinä, Arteta lisäsi.

LUE MYÖS!